Olemme yksi pohjoismaiden johtavista energiateollisuuden katodisten suojausten toimittajista

Ajatteletko tulevaisuutta?

Tekimet Oy suojaa rakenteesi ruostumista vastaan luotettavasti ja ammattitaidolla. Rakenteiden suojaaminen pidentää käyttöikää, pidentää huoltovälejä ja säästää rahaa. Meillä on käytössämme kattavat suojausratkaisut, joilla korroosio voidaan suojata aina kaasuputkista satamiin.

Katodinen suojaus

Metallirakenteet tulee suojata korroosiolta ja siihen usein paras vaihtoehto on katodinen suojaus. Meiltä saat aina asiakaskohtaiset ja kattavat ratkaisut juuri teidän kohteeseenne.

Tappijuotoslaitteet

Toimitamme Bright-Bond tappijuotoslaitteita metallien galvaaniseen yhdistämiseen. Akkukäyttöinen laitteisto takaa helpon liikuteltavuuden ja matalan lämpörasituksen.

C.I.P.S Pinnoitetarkastusmittaukset

Close Interval Potential Survey mittausmenetelmällä mitataan maanalaisten rakenteiden pinnoitteiden kuntoa ja niiden vahingot voidaan ennaltaehkäistä ilman kalliita kaivuutöitä.

Uudelleenalkalointi

Myös betonien teräsrakenteet tulee suojata. Uudelleenalkalointi parantaa siltojen ja muiden betonirakenteiden käyttöikää huomattavasti.

Tekimet Oy

Katodista korroosiosuojausta kymmenien vuosien kokemuksella

Tekimet Oy on vuonna 1989 perustettu korroosiosuojaukseen erikoistunut yritys. Tuotteemme ja palvelumme palvelevat kattavasti teollisuuden eri toimialoja kuten voimalaitoksia, kaasuyhtiöitä, öljynjalostamoita, satamia ja telakoita, kaupunkeja sekä teiden ja rautateiden kunnossapitäjiä.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista maanalaisten putkistojen katodisten suojausten toimittajista.

Tuotteemme

Valikoimamme sisältää monia erilaisia korroosionestotuotteita kuten potentiostaattisia virtalähteitä ja uhrautuvia anodeja. Ratkaisumme on aina räätälöity asiakkaan tarpeiden ja käyttökohteiden mukaisesti. Meiltä löytyy myös varaosat jo olemassa oleviin ratkaisuihin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Asiakkaitamme